Tickets & reserveringen

Online kunt u tot en met de dag voor uw reis uw ticket boeken. Het is tot het moment van vertrek mogelijk om een ticket te kopen bij een van onze verkoopkantoren.

Ja, u kunt ook tickets kopen bij een AirExpressBus balie of wederverkoper, deze tickets zijn echter op basis van beschikbaarheid. Alleen een reservering via internet geeft recht op een gegarandeerde zitplaats op de bus van uw keuze. 

Aan het eind van de reserveringsprocedure krijgt u uw ticket(s) direct per e-mail toegestuurd. Het is van groot belang dat u een geprint ticket aan de chauffeur kunt geven. Indien u geen geldig(e) ticket(s) kunt overleggen is onze chauffeur genoodzaakt u ter plaatse een ticket te laten kopen tegen het normaal geldende tarief. 

Voor gereserveerde en ongebruikte tickets kunnen wij geen geld terug geven. 

U kunt inloggen met uw klantnummer en wachtwoord om uw reisdag of -tijd te wijzigen, hieraan zijn wel kosten verbonden. Tickets kunnen tot 2 werkdagen voor vertrek worden gewijzigd. Uw nieuwe ticket wordt per email naar u verstuurd. 

Over het algemeen is het niet mogelijk uw ticket te annuleren. Bij extreme gevallen raden wij u aan uw annuleringsverzekering te raadplegen. 

Momenteel is het nog verplicht om een geprint ticket te overhandigen aan de chauffeur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw ticket te printen dan kaunt u uw ticket laten printen aan de balie van AirExpressBus in de terminal van Eindhoven Airport.

 

Let op! Zorg ervoor dat u een geldig vluchtnummer invult. Het kan zijn dat uw vliegticket en vluchtnummer gecontroleerd worden door de chauffeur. Indien niet correct, dan kan u de toegang tot de bus ontzegd worden. Aan de hand van uw vluchtnummer kan AirExpressBus zien waar u vandaan komt en of de vlucht land volgens schema.

Mocht u onverhoopt toch een verkeerd vluchtnummer ingevuld hebben neemt u dan contact met ons op.

Telefonisch +31(0) 40 255 80 90  of via email info@airexpressbus.com

 

 

 

Nieuws

Vacatures en Stages AirExpressBus

Ben jij op zoek naar een baan of stage in een leuk en jong team? Bij AirExpressBus ben je werkzaam in een zeer dynamische werkomgeving. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij AirExpressBus.

 

Lees meer »

Wat voor weer is het op uw bestemming?