Vertrek- en reistijden

De tijden genoemd in ons tijdschema zijn verwachte vertrek- en aankomsttijden. In verband met drukte in het verkeer of andere omstandigheden kan het voorkomen dat een bus iets later vertrekt of arriveert. Wij adviseren u hier rekening mee te houden, zodat u toch op tijd op de luchthaven bent (de luchtvaartmaatschappijen, en zo ook AirExpressBus, adviseren u om minimaal 2 uur voor vertrek van uw vlucht op de Airport te zijn). 

AirExpressBus attendeert u erop dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor enige vertraging.

AirExpressBus adviseert u om ongeveer 15 tot 30 minuten voor vertrek bij de opstapplaats aanwezig te zijn. De bus zal niet eerder vertrekken dan op de geplande tijd, maar zal ook niet wachten. 

In geval van een vertraagde vlucht zal de bus tot maximaal 20 minuten wachten.

Indien u met een groep reist (minimaal 6 personen) is het mogelijk om bij AirExpressBus speciaal vervoer op maat te verkijgen, indien AirExpressBus deze tot haar beschikking heeft. Mocht u interesse hebben, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen middels onderstaande gegevens in verband met beschikbaarheid en mogelijkheden.

Telefonisch +31(0) 40 255 80 90  of via email info@airexpressbus.com

Nieuws

Vacatures en Stages AirExpressBus

Ben jij op zoek naar een baan of stage in een leuk en jong team? Bij AirExpressBus ben je werkzaam in een zeer dynamische werkomgeving. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij AirExpressBus.

 

Lees meer »

Wat voor weer is het op uw bestemming?