Bagage

U mag één stuk handbagage en één stuk standaard bagage met u meenemen. De handbagage, een tas met maximale afmetingen (LxBxH) 55 cm x 35 cm x 25cm, mag worden meegenomen in de bus. 

Verder is het toegestaan om één zorgvuldig verpakt stuk bagage met u mee te nemen (een koffer, draagtas, rugzak, normaal formaat). 

Buggy’s en kinderwagens die ingeklapt kunnen worden hoeft u niet vooraf aan ons kenbaar te maken. Ook medische attributen zoals krukken, looprekken, rollators en overige hulpmiddelen worden gratis vervoerd. 

Hieronder vindt u een overzicht van toegestane bijzondere bagage. Deze bagage dient u wel aan te melden bij uw boeking. Wanneer wij hier niet van op de hoogte zijn, kunnen wij niet garanderen dat uw bagage met u mee kan. 

Overzicht speciale bagage: 
- Extra koffer 
- Duiksportartikelen 
- Fietsen 
Opgeklapte of gedemonteerde pedalen, stuur gedraaid in lengterichting of gebruik van een fietsdoos
- Golftassen 
- Muziekinstrumenten (max. 1,50 meter) 
- Visuitrusting 
- Waveboards, surfplanken, deltavliegers (max. 1,50 meter) 
- Wintersportuitrusting 
1 paar ski's, schoenen en stokken of 1 snowboard en 1 paar schoenen 

Extra koffer: € 10,- (per enkele reis) 
Speciale bagage: € 17,50 (per item per enkele reis) 

Direct na het afronden van de reservering ontvangt u een bevestiging op het door u opgegeven emailadres. In de bijlage treft u de tickets en tevens een bewijs van de aangemelde bagage. Deze tickets dient u te printen en met u mee te nemen. 

Aangezien er verschillende type bussen worden ingezet, is het niet zeker dat de extra meegenomen bagage in de bus past. 
Indien u vergeten bent uw extra bagage bij boeking door te geven, kunt u contact met ons opnemen. Het is daarnaast mogelijk om uw bagage in te laten boeken aan de balie van AirExpressBus in de terminal van Eindhoven Airport. 

Telefonisch +31(0) 40 255 80 90  of via email info@airexpressbus.com

Nieuws

Vacatures en Stages AirExpressBus

Ben jij op zoek naar een baan of stage in een leuk en jong team? Bij AirExpressBus ben je werkzaam in een zeer dynamische werkomgeving. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij AirExpressBus.

 

Lees meer »

Wat voor weer is het op uw bestemming?