Prijzen & Kortingen

Het is ook mogelijk om een ticket te kopen aan de balie van AirExpressBus op Eindhoven Airport in de terminal. Daarnaast is het ook mogelijk om uw tickets te kopen via een van onze offline verkooppunten in Nederland. De adressen hiervan vindt u op onze website onder het kopje verkoopkantoren

Bij AirExpressBus betaalt u voor een zitplaats, er zijn verder geen speciale kortingen van toepassing. Kinderen jonger dan 4 jaar die geen eigen stoel bezetten en vergezeld zijn van een “betalende” persoon ouder dan 16 jaar, mogen gratis reizen (1 kind per volwassene). Kinderen ouder dan 4 jaar, studenten en ouderen betalen het normale tarief. 

Nee, AirExpressBus maakt geen onderdeel uit van het openbaar vervoer, derhalve gelden deze kortingskaarten en -acties niet. Bij AirExpressBus betaalt u voor een zitplaats, er zijn verder geen speciale kortingen van toepassing. 

Nieuws

Vacatures en Stages AirExpressBus

Ben jij op zoek naar een baan of stage in een leuk en jong team? Bij AirExpressBus ben je werkzaam in een zeer dynamische werkomgeving. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij AirExpressBus.

 

Lees meer »

Wat voor weer is het op uw bestemming?