Partners

Eindhoven Airport is de op één na grootste luchthaven van Nederland. Daarnaast is Eindhoven Airport een van de snelst groeiende luchthavens van Nederland en wordt het aanbod in Airlines en bestemmingen steeds groter. Door te klikken op het logo van Eindhoven Airport gaat u verder naar de website van Eindhoven Airport. 

AirExpressBus is officieel partner van Eindhoven Airport. Sinds 2006 verzorgd AirExpressBus de lijndienst tussen Eindhoven Airport, 's-Hertogenbosch, Utrecht en Amsterdam.

Afbeeldingsresultaat voor Logo eindhoven airport

Weeze Airport is een klein vliegveld net over de grens in Duitsland. Het vliegveld is populair onder Nederlandse toeristen. Er vliegen voornamelijk budgetmaatschappijen via Weeze Airport. 

Sinds 2007 is AirExpressBus partner van Weeze Airport. 

Aiport Weeze

Ryanair is een low-budget luchtvaartmaatschappij welke vluchten aanbiedt naar vele verschillende bestemmingen in Europa. Tevens hebben ze verschillende standplaatsen op zowel Eindhoven Airport als Weeze Airport. 

AirExpressBus is trotse partner van Ryanair sinds 2012. Het is bij Ryanair mogelijk een ticket voor de bus van AirExpressBus bij te boeken. Tevens is er de mogelijkheid om in het vliegtuig van Ryanair een ticket te kopen voor de bus van AirExpressBus. Houdt er rekening mee dat u het bonnetje wat u ontvangt van het personeel van Ryanair nog om dient te wisselen aan de balie van AirExpressBus in de terminal op Eindhoven Airport. 

 

Afbeeldingsresultaat voor logo ryanair

Deze Hongaarse low-budget luchtvaartmaatschappij verbindt Eindhoven Airport met vele Oost-Europese bestemmingen. Wizzair heeft verschillende standplaatsen op Eindhoven Airport. 

AirExpressBus is sinds 2012 trotse partner van Wizzair. Het is op de website van Wizzair mogelijk om een ticket voor de bus van AirExpressBus mee te boeken bij uw vlucht.

 

Afbeeldingsresultaat voor Wizzair logo

 Terravision is een Italiaanse shuttle service tussen verschillende Italiaanse steden en luchthavens. Ook hebben zij een vestiging in Spanje en verbinden zij daar verschillende Spaanse steden en luchthavens. 

Het is bij Terravision zowel op de website als bij de verkooppunten op de Italiaanse luchthavens mogelijk een ticket voor AirExpressBus te kopen. Als u uw ticket op de website van Terravision heeft gekocht, krijgt u van Terravision een geldig busticket. Deze hoeft u dus niet meer om te ruilen bij de balie van AirExpressBus. Als u op een Italiaanse luchthaven een ticket voor AirExpressBus heeft gekocht bij Terravision, dient u dit ticket om te ruilen aan de balie van AirExpressBus in de terminal op Eindhoven Airport. 

 

Terravision

AirExpressBus werkt sinds 2015 samen met vergelijkingswebsite Looking4Transfers. Looking4Transfers is een bedrijf wat verschillende internationale shuttle services aanbiedt. HEt is op de website van Looking4Transfers dus mogelijk uw ticket voor de bus van AirExpressBus te kopen.

 

Afbeeldingsresultaat voor looking4transfers

Stromma Canal Cruises is een organisatie in Amsterdam die verschillende excursies in Amsterdam aanbiedt. Tevens is het bij Stromma Canal Cruises mogelijk om een ticket voor de bus van AirExpressBus te kopen. Het verkooppunt in het centrum van Amsterdam, op de Prins Hendrikkade 33A, is tevens de op- en uitstapplaats van de bus van AirExpressBus. 

Afbeeldingsresultaat voor stromma

VVV Utrecht is het tourismekantoor in Utrecht en bevindt zich aan het Domplein 9. Het is tevens het centrale informatiepunt van de stad, een van de bestemmingen van AirExpressBus. Het is bij het kantoor van VVV Utrecht mogelijk een ticket voor de AirExpressBus te kopen.

 

Afbeeldingsresultaat voor vvv utrecht

 

Bravo is onderdeel van Hermes en is in Noord-Brabant actief voor het openbare vervoer. Het is met Bravo mogelijk om vanaf Eindhoven Airport naar het centrum van Eindhoven te reizen door middel van buslijn 400 en 401.

 

Afbeeldingsresultaat voor bravo brabant

Nieuws

Vacatures en Stages AirExpressBus

Ben jij op zoek naar een baan of stage in een leuk en jong team? Bij AirExpressBus ben je werkzaam in een zeer dynamische werkomgeving. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij AirExpressBus.

 

Lees meer »

Wat voor weer is het op uw bestemming?