Algemene Informatie

De bussen van AirExpressBus zijn duidelijk herkenbaar door haar opvallende uiterlijk. De bussen van AirExpressBus zijn voorzien van een AirExpressBus logo. Mocht er onverhoopt een andere bus rijden dan de bus op onderstaande foto, is het logo van AirExpressBus altijd zichtbaar achter de voorruit en mogelijk ook elders op de bus.

 

Nee, in de touringcars van AirExpressBus zit over het algemeen geen toilet. Het kan echter zijn dat u een touringcar treft waar deze voorziening wel aanwezig is. Houdt hier rekening mee voor aanvang van uw reis.

Dit is gedaan omdat wij rekening houden met eventuele drukte en speciale omstandigheden onderweg. In de meeste gevallen zult u eerder op uw plaats van bestemming arriveren dan op de dienstregeling vermeld staat.

Zoals in alle openbare gebouwen en vervoersmiddelen is het niet toegestaan te roken in onze bussen. Eten en drinken is toegestaan mits u geen overlast veroorzaakt door vlekken en/of etensresten achter te laten.

Als u de bus buiten uw schuld om heeft gemist dan kunt u gewoon met de volgende beschikbare bus mee reizen. Als dit het geval is, meldt u dan even bij de balie van AirExpressBus zodat ons baliepersoneel uw ticket kan omboeken naar de volgende bus. Als de volgende bus vol zit, kunt u eventueel met de bus daarna meereizen.

Mist u uw bus door eigen schuld mag u niet meereizen met de eerst volgende bus. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij de bus aanwezig te zijn.

Wilt u alsnog meereizen met de volgende bus dan kunt u een nieuw ticket kopen bij een van onze verkooppunten.

Helaas is het niet mogelijk om geld te retourneren bij een ongebruikt ticket.

Ritten kunnen bij onvoldoende boekingen tot 3 dagen voor vertrek worden geannuleerd. AirExpressBus kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen of andere omstandigheden. 

Let op!  Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor om een andere vorm van vervoer aan te bieden.

 

 

 

 

Nieuws

Vacatures en Stages AirExpressBus

Ben jij op zoek naar een baan of stage in een leuk en jong team? Bij AirExpressBus ben je werkzaam in een zeer dynamische werkomgeving. Bekijk welke mogelijkheden er voor jou zijn bij AirExpressBus.

 

Lees meer »

Wat voor weer is het op uw bestemming?