Prijzen & Kortingen

U kunt uw ticket ook bij één van onze verkooppunten aanschaffen. De adressen hiervan vindt u op onze website. 

Bij AirExpressBus betaalt u voor een zitplaats, er zijn verder geen speciale kortingen van toepassing. Kinderen jonger dan 4 jaar die geen eigen stoel bezetten en vergezeld zijn van een “betalende” persoon ouder dan 16 jaar, mogen gratis reizen (1 kind per volwassene). Kinderen ouder dan 4 jaar, studenten en ouderen betalen het normale tarief. 

Nee, AirExpressBus maakt geen onderdeel uit van het openbaar vervoer, derhalve gelden deze kortingskaarten en -acties niet. Bij AirExpressBus betaalt u voor een zitplaats, er zijn verder geen speciale kortingen van toepassing. 

Nee, er worden geen extra kosten voor bagage berekend. Neemt u bagage, anders dan tassen of koffers mee, met een afwijkend formaat? Informeert u ons hier dan s.v.p. over. Het is verboden drugs, explosieven, wapens, zuurstofflessen of gevaarlijke stoffen in de bagage of op enige andere wijze in de bussen te vervoeren.

Nieuws

Stageplaats Balie medewerk(st)er Eindhoven Airport

Voor onze afdeling Verkoop is er per direct een stageplek beschikbaar aan onze balie in de Terminal van Eindhoven Airport.

klik hier voor de volledige vacature.

Lees meer »

Het weer op bestemming

Het weer in Nederland

Weersverwachting
Nederland

Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer

Lees meer »