Algemene Informatie

AirExpressBus maakt gebruik van het wagenpark en de chauffeurs van BBA Tours. Dit bedrijf gebruikt zowel touringcars als personenbusjes, vaak met het logo van BBA Tours op de zijkant. De bussen die voor AirExpressBus rijden zijn altijd te herkennen aan het AirExpressBus logo achter de voorruit van de bus.

 

De meeste van onze bussen zijn voorzien van een toilet. Het kan echter voorkomen dat u een bus treft zonder deze voorziening. Wij kunnen hier geen garanties over geven.

Dit is gedaan omdat wij rekening houden met eventuele drukte en speciale omstandigheden onderweg. In de meeste gevallen zult u eerder op uw plaats van bestemming arriveren dan op de dienstregeling vermeld staat.

Zoals in alle openbare gebouwen en vervoersmiddelen is het niet toegestaan te roken in onze bussen. Eten en drinken is toegestaan mits u geen overlast veroorzaakt door vlekken en/of etensresten achter te laten.

Als u de bus heeft gemist als gevolg van een vertraagde vlucht dan kunt u gewoon met de eerst volgende beschikbare bus mee reizen.

U dient zich wel vantevoren te melden bij de balie van Airexpressbus zodat uw ticket kan worden omgeboekt naar de volgende bus.

Mist u uw bus door eigen schuld mag u niet meereizen met de eerst volgende bus. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om op tijd bij de bus aanwezig te zijn.

Wilt u alsnog meereizen met de volgende bus dan kunt u een nieuw ticket kopen bij een van onze verkooppunten.

Nee. Tickets die gekocht zijn kunnen niet meer geannuleerd worden.

Ritten kunnen bij onvoldoende boekingen tot 3 dagen voor vertrek worden geannuleerd.
Tickets worden per email verstuurd en dienen te worden geprint, zodat u deze aan de chauffeur kunt overhandigen. Indien u de bevestigingsemail met tickets niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.
Wij adviseren u op tijd op de luchthaven te zijn (vliegvelden adviseren om minstens 1,5 uur voor vertrek aanwezig te zijn).
AirExpressBus en BBA Tours kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen of andere omstandigheden.

Let op!  Bij onvoldoende deelname behouden wij ons het recht voor om een andere vorm van vervoer aan te bieden.

 

 

 

Nieuws

Stageplaats Balie medewerk(st)er Eindhoven Airport

Voor onze afdeling Verkoop is er per direct een stageplek beschikbaar aan onze balie in de Terminal van Eindhoven Airport.

klik hier voor de volledige vacature.

Lees meer »

Het weer op bestemming

Het weer in Nederland

Weersverwachting
Nederland

Weeronline.nl - Meer weer in Nederlandweeronline.nl Altijd jouw weer

Lees meer »